[English version]

Det, vi oplever lige nu, er en historisk begivenhed på globalt plan – og med så mange andre historiske begivenheder, så giver den os også muligheden for at afgøre den fremtidige retning for vores samfund.

"What matters is that we get present to our inner reality and rise above the fear. This isn’t a time to put your head in the sand or numb out. It’s an opportunity for a massive awakening."– Jana Roemer

Vi har magten til at bestemme, hvordan vi vil bruge vores tid. Det følgende manifest er vores løfte til os selv om, hvordan vi vil bruge den magt:

  1. Vi reflekterer over vores liv ved at spørge os selv: Hvad vil vi gerne have ud af fremtiden og hvad skal vi ændre for at komme derhen.
  2. Vi praktiserer fysisk afstand, ikke 'social afstand'. Vi bevarer og udvider vores sociale netværk og lokale fællesskaber ved at bruge alle tilgængelige midler til at være i kontakt til andre.
  3. Vi køber ikke frygt retorikken. Vi undersøger og validerer de kilder vi deler relateret til denne sundhedskrise.
  4. Vi tilbyder hjælp til dem, der har brug for det. En lille gestus kan betyde meget for mange – hvis vi har kapacitet til det, så deler vi vores overskud med andre.
  5. Vi bruger vores penge fornuftigt. Vi begrænser det generelle forbrug til, hvad vi faktisk har brug for og vi støtter lokale og uafhængige initiativer og kultursteder så meget som muligt.
  6. Vi konfronterer vores frygt og byder de følelser, der opstår, velkommen. Vi forbliver nærværende, i stedet for at fortabe os i eskapisme som Netflix, stoffer eller spil.
  7. Vi uddanner os selv. Nu er det blevet tid til at lære noget nyt og der er uendeligt mange ressourcer tilgængelige online.
  8. Vi giver slip på materielle besiddelser, vi ikke har brug for. Vi rydder op derhjemme og giver ting videre til andre.
  9. Vi passer på vores helbred. Vi investerer tid i at skaffe, forberede og spise mad, som er sund for os, og vi motionere dagligt.
  10. Vi udøver sofa-aktivisme. Ved at deltage i underskrift indsamlinger, dele information, deltage i online begivenheder og kræve handling fra vores politikere, holder vi fast i en dagsorden, der handler om at skabe en bedre fremtid for menneskeheden.

Lad os NU bygge det fundament, som kan bære et mere samarbejdende, bæredygtigt og menneskeligt system. Vi håber, at du vil være med.

“Nobody made a greater mistake than he who did nothing because he could do only a little.” - Edmund Burke